Cautare

1175 de rezultate pentru "relati clienti" (8.22 secunde)
"Sunt multi clienti din Orientul Mijlociu care, anterior, nu si-au manifestat interesul (fata de imbunatatirile PAC-3) si care acum au cerut date si vin la testari", a precizat acesta.
Distrigaz Sud este unitatea care-si trateaza viitorii clienti cu firme specializate, dar ineficiente in executia lucrarilor de racordare. Peste 250 de craioveni care si-au depus dosarele pentru realizarea bransamentelor in martie 2006 nu au gaze nici in octombrie.
DA Jiu avea de recuperat creante de la clienti (complexe energetice, regii de termoficare etc.) aflati in blocaj financiar. La randul lor, debitorii aveau de recuperat creante de la diverse societati.
Asa omul mai vine si mai cumpara, iar noi suntem multumiti ca avem clienti", a spus Alina Tanase, proprietar de chiosc din Craiova.
Printre clienti, numai nume unul si unul. Pe langa Aquacon Proiect (administrata de un consilier judetean PSD sibian, Ioan Vraciu, cu trimitere la succesul nebun de care se bucura aceasta firma in mandatul social- democrat), intalnim nume la auzul carora se infioara pana si DNA.
De asemenea, posesorii de carduri pot face si plati la comercianti. In prezent, peste 400.000 de clienti au conturi de plata a pensiei deschise la CEC.
In opinia evaluatorilor, viitoarea banca va oferi aceleasi produse si servicii financiare ca orice unitate bancara, diferenta dintre ele facand-o potentialii clienti.
Stau si ma gandesc cati clienti o sa fie, pentru ca fabrici care sa produca bani n-am vazut. Noi avem nevoie de investitii pe termen lung, care sa creeze locuri de munca si sa aduca profit".
E vorba de competitie pana la urma, iar pe cursele externe, Tarom se adreseaza aceluiasi segment de clienti ca si Carpat Air", a adaugat directorul Aeroportului Craiova.
Potrivit lui Zgonea, Camera Deputatilor este unul dintre cei mai vechi clienti a companiei de telefonie mobila si automat aceasta a oferit atat parlamentarilor, cat si angajatilor Camerei telefoane noi Nokia 6021 in locul vechilor telefoane Nokia 6100.
"Am discutat un proiect integrat turistic si cu o componenta sportiva, speram ca astfel vom atrage clienti care altfel nu ar fi venit.
Cum de asemenea nu poti sa ceri schimbarea unor procurori care incomodeaza clienti politici, domnule ministru, cum dealtfel nu poti sa ceri sa se scrie mai rau in raport de tara ca asa-mi dicteaza interesele politice", i s-a adresat direct Traian Basescu ministrului de Justitie.
Ioan Munteanu a spus ca porbabil este vorba si de administrare proasta a acestui restaurat, la care mananca un numar foarte mare de persoane - 1.000-1.200. "Nu cred ca exista un restaurant care sa aiba atati clienti zilnic", a adaugat Munteanu.
El este specialist in tranzactii bancare ti financiare, asigurand servicii de asistenta legala unor banci ti unor clienti institutionali din acest domeniu, inclusiv cu privire la probleme legate de reglementari privind dreptul valutar ti controlul fiscal, metode de finantare, contracte de credit ti proiecte de restructurare.
Andrei" din Galati, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca acest proiect ofera posibilitatea aparitiei unui sistem concurential atat intre medici cat si intre clinici sau sectii, in asa fel incat sa-si atraga cat mai multi clienti.
"Preturile la materialul lemnos au scazut foarte mult si avem probleme pe segmentul acesta deoarece nu mai avem clienti. Zona de lunca este acoperita de apa, de aceea asteptam sa se retraga apele pentru a putea esalona la exploatare plopul si salcia din lunca Dunarii.
"Noi avem in traseu 28 de masini pe zi, cu o afluenta medie de 10.000 de clienti", a declarat directorul societatii Fratii Bacriz, Costica Dragomir.
Asa ca am sunat la Relatii Clienti, le-am spus ca a fost facuta plata, au verificat situatia si in 10 minute am putut iar sa imi folosesc telefonul.
De altfel, aceasta manifestare se doreste a fi mai mult o reuniune cu scopul initierii unor relatii de colaborare a marilor producatori de echipamente din domeniul militar si al securitatii civile si militare decat o expozitie in acceptiunea clasica a cuvantuluiā€š la care expozantii sa fie interesati cu precadere de vanzarea catre potentiali clienti a propriilor produse, au aratat, in cadrul aceleiasi conferinte de presa, Cristian Geamanu si Romeo Oita, presedintele si, respectiv, CEO NDE.
Prigoana a fost si membru PNL, a creat Realitatea TV dar si Taraf TV, a devenit prin Rosal unul dintre marii clienti ai lui Basescu si ai administratiei PD (marea majoritate a marilor orase cu primari PD aveau contract de salubrizare cu Rosal).
google-analytics.com